SanMari

Bine ați venit

Lasă-ţi visele să se transpună în realitate. Noi ştim reţeta magică, care să-ţi trasforme fiecare eveniment special din viaţa ta într-unul de POVESTE. Restaurantul SanMari e tărâmul fermecat al SĂRBĂTORII TALE DE POVESTE! De fiecare dată, când vreți să dați o petrecere în afara casei, vă puneți întrebarea UNDE ?
Restaurantul SanMari va fi gazda ospitalieră a oricarui eveniment special din viața dumneavoastră. Aflat în topul celor mai selecte localuri din Chișinău datorită deservirii impecabile, decorului exclusivist și meniului diversificat, SanMari oferă confortul și atmosfera de care aveți nevoie pentru a sărbători alături de oamenii dragi. Personalul bine instruit vă va satisface orice doleanță, iar meniul ales din bucătăria națională și cea europeană vă va face papilele gustative să explodeze de încantare.

 

  • Sala cu capacitatea de 200 de persoane poate fi decorată personalizat după gustul dumneavoastră, iar atmosfera caldă va desăvarși întregul unei sărbători de vis.
  • Ne-am gandit la toate aspectele, si de aceea am amenajat un părculet verde cu foișor unde puteți petrece o seară în atmosferă romantică alături de jumătatea dumneavoastră, vă puteti oficializa cununia civilă sau chiar vă puteți întalni oaspeții dragi veniți la sărbătoarea dumneavoastră.
  • Amplasat într-o zona liniștită, restaurantul SanMari este locul unde oaspeții dumneavoastră vor veni și vor reveni cu drag.

Fie că aţi intrat la Restaurantul SanMari la o ceaşcă de cafea cu deliciuri preferate de la patiseria noastră sau la un ”pahar de vorbă” cu amicii, fie că aţi venit la un prânz de afaceri sau pentru a trăi o seară romantică în doi, fie că aţi fost invitat la o lansare de produs sau să împărtăşiţi bucuria unei aniversări, fie e vorba de petrecerea burlacilor sau orice alt tip de eveniment – indiferent de locaţia aleasă, vă promitem să fim mereu la înălţimea aşteptărilor dvs! Vă garantăm servicii impecabile, precum şi clipe din cele mai plăcute în compania noastră.

Ne mândrim cu încântarea şi satisfacţia musafirilor noştri, care păşindu-ne o dată pragul, ne-au rămas fideli în timp, strămutându-și toate celelalte serbări memorabile din fila vieţii la Restaurantul ”SanMari”. Iar când aleg să le sărbătorească în altă locaţie – acasă, în sânul naturii, la oficiu etc. – atunci, negreşit, apelează la serviciile noastre de catering, pentru că sunt împătimiţi de specialităţile create cu pasiune în bucătăria noastră.

Alegeți o zi specială pentru evenimentul dvs.